Plæneklipper på græsplæne

Få 3 tilbud på haveservice i Nykøbing Mors her!

Indhent 3 uforpligtende tilbud på haveservice i Nykøbing Mors – helt gratis! Få professionel hjælp til alle former for havearbejde her!

Leder du efter professionel haveservice i Nykøbing Mors? Her på siden kan du enten selv finde en lokal havemand eller bestille 3 gratis tilbud på haveservice fra forskellige firmaer.

Tjek vores liste af firmaer der tilbyder at hjælpe med havearbejde for både private og virksomheder eller vælg den nemme løsning og bestil 3 tilbud fra forskellige firmaer i Nykøbing Mors eller Morsø Kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Have der får lavet haveservice

Haveservice på abonnement i Nykøbing Mors

Bestil haveservice på abonnement i Nykøbing Mors, hvis du gerne vil kende dine omkostninger, samt de opgaver der bliver udført løbende. Med en abonnementsordning på haveservice, kan du bruge din tid på andre ting og samtidig nyde en flot have og velplejede udendørsområder.

Et abonnement på haveservice kan tegnes af både private og virksomheder og kan indeholder mange typer af opgaver, herunder græsslåning, hækklipning, beskæring, rensning af tagrender, ukrudtsbekæmpelse og meget mere.

Fordele ved at abonnement:

  • Regelmæssig vedligeholdelse hele året.
  • Spar tid og budgetter med klare omkostninger.
  • Øg ejendomsværdien med en flot have og velplejede udendørsområder.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Haveservice i Nykøbing Mors til fast pris

Ønsker du at bestille haveservice efter behov til bestemte opgaver og få en fast pris pr. projekt eller til en fast lav timepris, så kan du også bestille haveservice løbende eller efter behov på projektbasis

Uanset om det er græsslåning, beskæring eller almindelig havepleje, kan du bestille tilbud på haveservice til faste og konkurrencedygtige priser, der passer til dit budget.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

FAQ om haveservice

Hvad er haveservice?

Haveservice omfatter professionelle tjenester, der sigter mod at vedligeholde, forbedre og pleje haver, græsplæner og udendørsområder i Nykøbing Mors, herunder græsslåning, beskæring, træfældning, rensning af tagrender og anden generel havepleje.

Hvad koster haveservice i Nykøbing Mors?

Prisen på haveservice i Nykøbing Mors varierer afhængigt af opgavens omfang og type. Det er bedst at indhente tilbud fra flere udbydere for at få en nøjagtig pris. Timeprisen på havearbejde ligger oftest mellem 200 – 500 kr. pr. time, men du kan også få en fast pris på dine haveopgaver eller bestille haveservice på abonnement, så du altid kender dine udgifter og de opgaver du løbende får udført.

Hvordan finder jeg et firma i Nykøbing Mors, der kan hjælpe med havearbejde?

Du kan finde et firma til havearbejde i Nykøbing Mors ved at søge online, spørge efter anbefalinger fra venner og familie, eller bruge en platform, der forbinder dig med pålidelige lokale firmaer der tilbyuder haveservice. Alternativt kan du bestille 3 tilbud fra forskellige firmaer i Nykøbing Mors her på siden.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder haveservice i Nykøbing Mors eller hele Morsø Kommune

Ønsker du selv at finde fagperson der kan hjælpe dig med haveservice i Nykøbing Mors eller Morsø Kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 3 havefirmaer i Nykøbing Mors. Find en havemand eller anlægsgartner i Nykøbing Mors og omegn herunder. I hele Morsø Kommunefindes der flere havefirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig havemand.
Brejner Have & Anlæg ApS
Frøslevvang 17, 7900 Nykøbing M
Ansatte:
Startdato: 04. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KSJ Skov & Haveservice
Årnakke 1, 7900 Nykøbing M
Ansatte:
Startdato: 22. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
pd haveservice
Strandparken 54, 7900 Nykøbing M
Ansatte:
Startdato: 18. juli 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Find haveservice i andre regioner af Danmark

Skal du bruge et firma med speciale i haveservice uden for Nykøbing Mors, så find en dygtig havemand i andre regioner af Danmark. F.eks. i en by i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps