Plæneklipper på græsplæne

Få 3 tilbud på haveservice i Egeskov her!

Indhent 3 uforpligtende tilbud på haveservice i Egeskov – helt gratis! Få professionel hjælp til alle former for havearbejde her!

Leder du efter professionel haveservice i Egeskov? Her på siden kan du enten selv finde en lokal havemand eller bestille 3 gratis tilbud på haveservice fra forskellige firmaer.

Tjek vores liste af firmaer der tilbyder at hjælpe med havearbejde for både private og virksomheder eller vælg den nemme løsning og bestil 3 tilbud fra forskellige firmaer i Egeskov eller Fredericia kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Have der får lavet haveservice

Haveservice på abonnement i Egeskov

Bestil haveservice på abonnement i Egeskov, hvis du gerne vil kende dine omkostninger, samt de opgaver der bliver udført løbende. Med en abonnementsordning på haveservice, kan du bruge din tid på andre ting og samtidig nyde en flot have og velplejede udendørsområder.

Et abonnement på haveservice kan tegnes af både private og virksomheder og kan indeholder mange typer af opgaver, herunder græsslåning, hækklipning, beskæring, rensning af tagrender, ukrudtsbekæmpelse og meget mere.

Fordele ved at abonnement:

  • Regelmæssig vedligeholdelse hele året.
  • Spar tid og budgetter med klare omkostninger.
  • Øg ejendomsværdien med en flot have og velplejede udendørsområder.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Haveservice i Egeskov til fast pris

Ønsker du at bestille haveservice efter behov til bestemte opgaver og få en fast pris pr. projekt eller til en fast lav timepris, så kan du også bestille haveservice løbende eller efter behov på projektbasis

Uanset om det er græsslåning, beskæring eller almindelig havepleje, kan du bestille tilbud på haveservice til faste og konkurrencedygtige priser, der passer til dit budget.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

FAQ om haveservice

Hvad er haveservice?

Haveservice omfatter professionelle tjenester, der sigter mod at vedligeholde, forbedre og pleje haver, græsplæner og udendørsområder i Egeskov, herunder græsslåning, beskæring, træfældning, rensning af tagrender og anden generel havepleje.

Hvad koster haveservice i Egeskov?

Prisen på haveservice i Egeskov varierer afhængigt af opgavens omfang og type. Det er bedst at indhente tilbud fra flere udbydere for at få en nøjagtig pris. Timeprisen på havearbejde ligger oftest mellem 200 – 500 kr. pr. time, men du kan også få en fast pris på dine haveopgaver eller bestille haveservice på abonnement, så du altid kender dine udgifter og de opgaver du løbende får udført.

Hvordan finder jeg et firma i Egeskov, der kan hjælpe med havearbejde?

Du kan finde et firma til havearbejde i Egeskov ved at søge online, spørge efter anbefalinger fra venner og familie, eller bruge en platform, der forbinder dig med pålidelige lokale firmaer der tilbyuder haveservice. Alternativt kan du bestille 3 tilbud fra forskellige firmaer i Egeskov her på siden.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder haveservice i Egeskov eller hele Fredericia kommune

Ønsker du selv at finde fagperson der kan hjælpe dig med haveservice i Egeskov eller Fredericia kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 7 havefirmaer i Egeskov. Find en havemand eller anlægsgartner i Egeskov og omegn herunder. I hele Fredericia kommunefindes der flere havefirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig havemand.
Fredericia Haveservice
Overgade 7, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 20. august 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Henrik Havemand
Slåenvej 9, 7000 Fredericia
Ansatte: 4
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Henriks Haverådgivning
Jadevænget 12, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 10. november 1999,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
K H Haveservice v/Kurt Villy Hansen
Herslevvej 54, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 16. april 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maries Haver
Hvidkjærsvej 16, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 27. maj 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Skovhavens Vikar & Service
Mosegårdsvej 31, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 30. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vinds Haveservice
Herthavej 3, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 12. april 2006,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed

Find haveservice i andre regioner af Danmark

Skal du bruge et firma med speciale i haveservice uden for Egeskov, så find en dygtig havemand i andre regioner af Danmark. F.eks. i en by i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps