Plæneklipper på græsplæne

Få 3 tilbud på haveservice i Solrød Strand her!

Indhent 3 uforpligtende tilbud på haveservice i Solrød Strand – helt gratis! Få professionel hjælp til alle former for havearbejde her!

Leder du efter professionel haveservice i Solrød Strand? Her på siden kan du enten selv finde en lokal havemand eller bestille 3 gratis tilbud på haveservice fra forskellige firmaer.

Tjek vores liste af firmaer der tilbyder at hjælpe med havearbejde for både private og virksomheder eller vælg den nemme løsning og bestil 3 tilbud fra forskellige firmaer i Solrød Strand eller Solrød kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Have der får lavet haveservice

Haveservice på abonnement i Solrød Strand

Bestil haveservice på abonnement i Solrød Strand, hvis du gerne vil kende dine omkostninger, samt de opgaver der bliver udført løbende. Med en abonnementsordning på haveservice, kan du bruge din tid på andre ting og samtidig nyde en flot have og velplejede udendørsområder.

Et abonnement på haveservice kan tegnes af både private og virksomheder og kan indeholder mange typer af opgaver, herunder græsslåning, hækklipning, beskæring, rensning af tagrender, ukrudtsbekæmpelse og meget mere.

Fordele ved at abonnement:

  • Regelmæssig vedligeholdelse hele året.
  • Spar tid og budgetter med klare omkostninger.
  • Øg ejendomsværdien med en flot have og velplejede udendørsområder.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Haveservice i Solrød Strand til fast pris

Ønsker du at bestille haveservice efter behov til bestemte opgaver og få en fast pris pr. projekt eller til en fast lav timepris, så kan du også bestille haveservice løbende eller efter behov på projektbasis

Uanset om det er græsslåning, beskæring eller almindelig havepleje, kan du bestille tilbud på haveservice til faste og konkurrencedygtige priser, der passer til dit budget.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

FAQ om haveservice

Hvad er haveservice?

Haveservice omfatter professionelle tjenester, der sigter mod at vedligeholde, forbedre og pleje haver, græsplæner og udendørsområder i Solrød Strand, herunder græsslåning, beskæring, træfældning, rensning af tagrender og anden generel havepleje.

Hvad koster haveservice i Solrød Strand?

Prisen på haveservice i Solrød Strand varierer afhængigt af opgavens omfang og type. Det er bedst at indhente tilbud fra flere udbydere for at få en nøjagtig pris. Timeprisen på havearbejde ligger oftest mellem 200 – 500 kr. pr. time, men du kan også få en fast pris på dine haveopgaver eller bestille haveservice på abonnement, så du altid kender dine udgifter og de opgaver du løbende får udført.

Hvordan finder jeg et firma i Solrød Strand, der kan hjælpe med havearbejde?

Du kan finde et firma til havearbejde i Solrød Strand ved at søge online, spørge efter anbefalinger fra venner og familie, eller bruge en platform, der forbinder dig med pålidelige lokale firmaer der tilbyuder haveservice. Alternativt kan du bestille 3 tilbud fra forskellige firmaer i Solrød Strand her på siden.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder haveservice i Solrød Strand eller hele Solrød kommune

Ønsker du selv at finde fagperson der kan hjælpe dig med haveservice i Solrød Strand eller Solrød kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 7 havefirmaer i Solrød Strand. Find en havemand eller anlægsgartner i Solrød Strand og omegn herunder. I hele Solrød kommunefindes der flere havefirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig havemand.
A. Brandt Anlæg og Træfældning
Elmelyparken 5, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
A. L. HAVEENTREPRISE ApS
Engstrupvej 18, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 2
Startdato: 15. maj 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Brintlev Anlæg & Have v/ David Oliver Brintlev
Engsvinget 6, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 08. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HusHyggeHave
Timianhaven 36, 4622 Havdrup
Ansatte:
Startdato: 15. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kaspers Træfældning
Majsmarken 24, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 08. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
List Haveservice v/Dan Ossian List
Trylleskov Allé 35, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mikkels Træfældning v/Mikkel Schildt Rasmussen
Maglekærvej 10, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Find haveservice i andre regioner af Danmark

Skal du bruge et firma med speciale i haveservice uden for Solrød Strand, så find en dygtig havemand i andre regioner af Danmark. F.eks. i en by i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps