Plæneklipper på græsplæne

Få 3 tilbud på haveservice i Ishøj Landsby her!

Indhent 3 uforpligtende tilbud på haveservice i Ishøj Landsby – helt gratis! Få professionel hjælp til alle former for havearbejde her!

Leder du efter professionel haveservice i Ishøj Landsby? Her på siden kan du enten selv finde en lokal havemand eller bestille 3 gratis tilbud på haveservice fra forskellige firmaer.

Tjek vores liste af firmaer der tilbyder at hjælpe med havearbejde for både private og virksomheder eller vælg den nemme løsning og bestil 3 tilbud fra forskellige firmaer i Ishøj Landsby eller Ishøj kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Have der får lavet haveservice

Haveservice på abonnement i Ishøj Landsby

Bestil haveservice på abonnement i Ishøj Landsby, hvis du gerne vil kende dine omkostninger, samt de opgaver der bliver udført løbende. Med en abonnementsordning på haveservice, kan du bruge din tid på andre ting og samtidig nyde en flot have og velplejede udendørsområder.

Et abonnement på haveservice kan tegnes af både private og virksomheder og kan indeholder mange typer af opgaver, herunder græsslåning, hækklipning, beskæring, rensning af tagrender, ukrudtsbekæmpelse og meget mere.

Fordele ved at abonnement:

  • Regelmæssig vedligeholdelse hele året.
  • Spar tid og budgetter med klare omkostninger.
  • Øg ejendomsværdien med en flot have og velplejede udendørsområder.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Haveservice i Ishøj Landsby til fast pris

Ønsker du at bestille haveservice efter behov til bestemte opgaver og få en fast pris pr. projekt eller til en fast lav timepris, så kan du også bestille haveservice løbende eller efter behov på projektbasis

Uanset om det er græsslåning, beskæring eller almindelig havepleje, kan du bestille tilbud på haveservice til faste og konkurrencedygtige priser, der passer til dit budget.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

FAQ om haveservice

Hvad er haveservice?

Haveservice omfatter professionelle tjenester, der sigter mod at vedligeholde, forbedre og pleje haver, græsplæner og udendørsområder i Ishøj Landsby, herunder græsslåning, beskæring, træfældning, rensning af tagrender og anden generel havepleje.

Hvad koster haveservice i Ishøj Landsby?

Prisen på haveservice i Ishøj Landsby varierer afhængigt af opgavens omfang og type. Det er bedst at indhente tilbud fra flere udbydere for at få en nøjagtig pris. Timeprisen på havearbejde ligger oftest mellem 200 – 500 kr. pr. time, men du kan også få en fast pris på dine haveopgaver eller bestille haveservice på abonnement, så du altid kender dine udgifter og de opgaver du løbende får udført.

Hvordan finder jeg et firma i Ishøj Landsby, der kan hjælpe med havearbejde?

Du kan finde et firma til havearbejde i Ishøj Landsby ved at søge online, spørge efter anbefalinger fra venner og familie, eller bruge en platform, der forbinder dig med pålidelige lokale firmaer der tilbyuder haveservice. Alternativt kan du bestille 3 tilbud fra forskellige firmaer i Ishøj Landsby her på siden.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder haveservice i Ishøj Landsby eller hele Ishøj kommune

Ønsker du selv at finde fagperson der kan hjælpe dig med haveservice i Ishøj Landsby eller Ishøj kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 6 havefirmaer i Ishøj Landsby. Find en havemand eller anlægsgartner i Ishøj Landsby og omegn herunder. I hele Ishøj kommunefindes der flere havefirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig havemand.
CCHaveService
Vejlebrovej 93, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Din Have v/ Jørgen Schandorff
Køgevej 219, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 11. april 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Din Havemand
Vejlebrovej 79, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 25. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Have og Naturkunst v/René Nielsen
Gildbrovej 25, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LM Haveservis ApS
Landlyststien 30, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 04. september 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PEPs have og handyservice
Landlyststien 3, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 30. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Find haveservice i andre regioner af Danmark

Skal du bruge et firma med speciale i haveservice uden for Ishøj Landsby, så find en dygtig havemand i andre regioner af Danmark. F.eks. i en by i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps