Plæneklipper på græsplæne

Få 3 tilbud på haveservice i Gladsaxe her!

Indhent 3 uforpligtende tilbud på haveservice i Gladsaxe – helt gratis! Få professionel hjælp til alle former for havearbejde her!

Leder du efter professionel haveservice i Gladsaxe? Her på siden kan du enten selv finde en lokal havemand eller bestille 3 gratis tilbud på haveservice fra forskellige firmaer.

Tjek vores liste af firmaer der tilbyder at hjælpe med havearbejde for både private og virksomheder eller vælg den nemme løsning og bestil 3 tilbud fra forskellige firmaer i Gladsaxe eller Gladsaxe kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Have der får lavet haveservice

Haveservice på abonnement i Gladsaxe

Bestil haveservice på abonnement i Gladsaxe, hvis du gerne vil kende dine omkostninger, samt de opgaver der bliver udført løbende. Med en abonnementsordning på haveservice, kan du bruge din tid på andre ting og samtidig nyde en flot have og velplejede udendørsområder.

Et abonnement på haveservice kan tegnes af både private og virksomheder og kan indeholder mange typer af opgaver, herunder græsslåning, hækklipning, beskæring, rensning af tagrender, ukrudtsbekæmpelse og meget mere.

Fordele ved at abonnement:

  • Regelmæssig vedligeholdelse hele året.
  • Spar tid og budgetter med klare omkostninger.
  • Øg ejendomsværdien med en flot have og velplejede udendørsområder.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Haveservice i Gladsaxe til fast pris

Ønsker du at bestille haveservice efter behov til bestemte opgaver og få en fast pris pr. projekt eller til en fast lav timepris, så kan du også bestille haveservice løbende eller efter behov på projektbasis

Uanset om det er græsslåning, beskæring eller almindelig havepleje, kan du bestille tilbud på haveservice til faste og konkurrencedygtige priser, der passer til dit budget.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

FAQ om haveservice

Hvad er haveservice?

Haveservice omfatter professionelle tjenester, der sigter mod at vedligeholde, forbedre og pleje haver, græsplæner og udendørsområder i Gladsaxe, herunder græsslåning, beskæring, træfældning, rensning af tagrender og anden generel havepleje.

Hvad koster haveservice i Gladsaxe?

Prisen på haveservice i Gladsaxe varierer afhængigt af opgavens omfang og type. Det er bedst at indhente tilbud fra flere udbydere for at få en nøjagtig pris. Timeprisen på havearbejde ligger oftest mellem 200 – 500 kr. pr. time, men du kan også få en fast pris på dine haveopgaver eller bestille haveservice på abonnement, så du altid kender dine udgifter og de opgaver du løbende får udført.

Hvordan finder jeg et firma i Gladsaxe, der kan hjælpe med havearbejde?

Du kan finde et firma til havearbejde i Gladsaxe ved at søge online, spørge efter anbefalinger fra venner og familie, eller bruge en platform, der forbinder dig med pålidelige lokale firmaer der tilbyuder haveservice. Alternativt kan du bestille 3 tilbud fra forskellige firmaer i Gladsaxe her på siden.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder haveservice i Gladsaxe eller hele Gladsaxe kommune

Ønsker du selv at finde fagperson der kan hjælpe dig med haveservice i Gladsaxe eller Gladsaxe kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 6 havefirmaer i Gladsaxe. Find en havemand eller anlægsgartner i Gladsaxe og omegn herunder. I hele Gladsaxe kommunefindes der flere havefirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig havemand.
CPH Ejendoms- & Haveservice ApS
Høje Gladsaxe 36, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 11. august 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dales Haveservice
Oktobervej 89, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LO Regnskab/Øbro/Hellerup PudserenLO Haveservice v/Lars Erik Sand Olesen
Ærtemarken 89, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 21. april 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M.H. Have og Anlæg v/Mads Holbek Aut. Kloakmester
Klausdalsbrovej 258, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PETER TOFTEBERG TRÆFÆLDNING V/PETER TOFTEBERG
Byværnsvej 6, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 06. november 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Thorndal Haveservice
Kildebakken 6, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 17. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Find haveservice i andre regioner af Danmark

Skal du bruge et firma med speciale i haveservice uden for Gladsaxe, så find en dygtig havemand i andre regioner af Danmark. F.eks. i en by i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!