Plæneklipper på græsplæne

Få 3 tilbud på haveservice i Dalby Huse her!

Indhent 3 uforpligtende tilbud på haveservice i Dalby Huse – helt gratis! Få professionel hjælp til alle former for havearbejde her!

Leder du efter professionel haveservice i Dalby Huse? Her på siden kan du enten selv finde en lokal havemand eller bestille 3 gratis tilbud på haveservice fra forskellige firmaer.

Tjek vores liste af firmaer der tilbyder at hjælpe med havearbejde for både private og virksomheder eller vælg den nemme løsning og bestil 3 tilbud fra forskellige firmaer i Dalby Huse eller Frederikssund kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Have der får lavet haveservice

Haveservice på abonnement i Dalby Huse

Bestil haveservice på abonnement i Dalby Huse, hvis du gerne vil kende dine omkostninger, samt de opgaver der bliver udført løbende. Med en abonnementsordning på haveservice, kan du bruge din tid på andre ting og samtidig nyde en flot have og velplejede udendørsområder.

Et abonnement på haveservice kan tegnes af både private og virksomheder og kan indeholder mange typer af opgaver, herunder græsslåning, hækklipning, beskæring, rensning af tagrender, ukrudtsbekæmpelse og meget mere.

Fordele ved at abonnement:

  • Regelmæssig vedligeholdelse hele året.
  • Spar tid og budgetter med klare omkostninger.
  • Øg ejendomsværdien med en flot have og velplejede udendørsområder.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Haveservice i Dalby Huse til fast pris

Ønsker du at bestille haveservice efter behov til bestemte opgaver og få en fast pris pr. projekt eller til en fast lav timepris, så kan du også bestille haveservice løbende eller efter behov på projektbasis

Uanset om det er græsslåning, beskæring eller almindelig havepleje, kan du bestille tilbud på haveservice til faste og konkurrencedygtige priser, der passer til dit budget.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

FAQ om haveservice

Hvad er haveservice?

Haveservice omfatter professionelle tjenester, der sigter mod at vedligeholde, forbedre og pleje haver, græsplæner og udendørsområder i Dalby Huse, herunder græsslåning, beskæring, træfældning, rensning af tagrender og anden generel havepleje.

Hvad koster haveservice i Dalby Huse?

Prisen på haveservice i Dalby Huse varierer afhængigt af opgavens omfang og type. Det er bedst at indhente tilbud fra flere udbydere for at få en nøjagtig pris. Timeprisen på havearbejde ligger oftest mellem 200 – 500 kr. pr. time, men du kan også få en fast pris på dine haveopgaver eller bestille haveservice på abonnement, så du altid kender dine udgifter og de opgaver du løbende får udført.

Hvordan finder jeg et firma i Dalby Huse, der kan hjælpe med havearbejde?

Du kan finde et firma til havearbejde i Dalby Huse ved at søge online, spørge efter anbefalinger fra venner og familie, eller bruge en platform, der forbinder dig med pålidelige lokale firmaer der tilbyuder haveservice. Alternativt kan du bestille 3 tilbud fra forskellige firmaer i Dalby Huse her på siden.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder haveservice i Dalby Huse eller hele Frederikssund kommune

Ønsker du selv at finde fagperson der kan hjælpe dig med haveservice i Dalby Huse eller Frederikssund kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 5 havefirmaer i Dalby Huse. Find en havemand eller anlægsgartner i Dalby Huse og omegn herunder. I hele Frederikssund kommunefindes der flere havefirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig havemand.
Ballerup-Måløv Træfældning v/Martin Munkesø
Lyngerupvej 33, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Harvej's Haveservice
Højagergaardsvej 5, 3630 Jægerspris
Ansatte:
Startdato: 10. juni 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
hattesen Hus og Have
Skehøjvej 53, 3630 Jægerspris
Ansatte:
Startdato: 25. april 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Lumberjack Træfældning/Topkapning v/Henrik Vinther
Beckersvej 3, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M.J. Belægning & Haveservice
Kyndbyvej 45, 3630 Jægerspris
Ansatte:
Startdato: 01. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Find haveservice i andre regioner af Danmark

Skal du bruge et firma med speciale i haveservice uden for Dalby Huse, så find en dygtig havemand i andre regioner af Danmark. F.eks. i en by i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!